Paletti Jewelry

Amelie_banneri_web

Sinun tyylisi. Sinun korusi.

Paletti Jewelry on suomalainen, vuonna 1997 perustettu korumerkki, jonka mallistosta löydät laajan valikoiman laadukkaita jalokivi-, kulta- ja hopeakoruja.

Paletti Jewelryn timanttisormusmallistoon kuuluu upeita sormuksia niin kelta- kuin valkokultaisenakin. Kultakorumallisto sisältää sormusten lisäksi myös laadukkaita kaulakoruja, korvakoruja ja riipuksia. 

Paletti Jewelryn valikoimaan kuuluvat myös elegantit, skandinaaviseen tyyliin sopivat hopeakorut korvakoruista sormuksiin. Korusuunnittelija Jessica Riksman on suunnitellut Paletti Jewelrylle Julie,- Grace-, Kristina-, Kaarna-, Focus-, Avia ja Bliss-korumallistot.

Paletti Jewelry -korumerkin omistaa vuonna 1918 perustettu Oy Perkko, joka on kansainvälisesti tunnettuja, laadukkaita merkkituotteita maahantuova yritys, joka markkinoi tuotteitaan erikoiskaupan kanavien ja oman yritysmyyntinsä kautta. Oy Perkko omistaa myös omia tuotemerkkejä, kuten Leijona-kellot ja Paletti Jewelryn jalometallikorut. Tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat korujen ja kellojen lisäksi toimistotekniikka- sekä kuvantamisratkaisut.

Voit selata Paletti Jewelryn tuotekuvastoa pdf-muodossa tästä.

Yhteystiedot:

Oy Perkko 

Paletti Jewelry

Rälssintie 6

00720 Helsinki

puh. 09 – 4780 500

 

 

 
Paletti Jewelry muualla verkossa:


Paletti Jewelry Facebookissa! 
   Paletti Jewelry Instagramissa!